Neljännen lakkitestausjakson kommentit: Minna Hurskainen

Minnan kesätestaus on alkanut pellavasta valmistetulla Kirsikka nimisellä lierikolla.  Lakki on väriltään musta ja siinä on tehosteena pinkit lankaraidat lierissä, jotka Minnan mielestä piristivät kivasti melko arkista lierikkoa.

Kirsikka:

Lakki oli oikean kokoinen, mutta malliltaan hiukan liian syvä Minnalle, jokaisen meidän pää kun on kovin erisyvyinen 🙂 Lakin materiaalina 100% pellava on Minnan mielestä paras materiaali kesään hengittävyyden takia, mutta musta väri ei ollut paras vaihtoehto helteeseen.  Lierikkoa Minna käytti pihalla lehteä lueskellessa ja vauvaa nukuttaessa. Ulkoilu ja kauppareissuilla lakki oli hyvä, jos ei esimerkiksi ole hiuksia ehtinyt laittaa 🙂  Mökkireissulle Minna ei muistanut lakkia mukaan ottaa, siellä sille olisi varmasti käyttöä löytynytkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: