Neljännen lakkitestausjakson kommentit: Veronica Laitinen

Veronican neljännen testijakson lakit olivat käännettävä Lucia-lippalakki, jossa on kaunis perhoskoriste sekä silkistä valmistettu lierikko nimeltään Eva.

LUCIA:

Lakki istuu oikein hyvin ja lippa suojaa auringolta. Olen käyttänyt tätä arkisin ulkoillessani. Jatkossa käytän tätä ehdottomasti tilanteessa kuin tilanteessa. Koska lakki on käännettävä, se sopii näin ollen milloin ja mihin vaan. Kun haluaa hillitymmän asukokonaisuuden, voi käyttää yksiväristä puolta päällipuolena. Kun taas kaipaa jotain vähän sähäkämpää, voi laittaa raikkaan kesäisen kukkakuosin päälle päin. Käytit sitten niin tai näin – se on aina oikein päin!

EVA:

Musta ja tyylikäs silkkipäähine istuu hyvin ja lieri suojaa mukavasti auringolta. Tämä on selvästi juhlava hattu ja tulen sitä  käyttämään erilaisissa tilaisuuksissa kuten hautajaisissa. Muissakin juhlissa aion lakkia käyttää, mutta silloin laitan esimerkiksi värikkään nauhan sen ympäri, joka piristää lakin ilmettä. Tähän yksinkertaiseen päähineeseen sopivat hienosti myös erilaiset päähineitä varten suunnitellut korut ja miksei esimerkiksi rintakorukin. Silkki on muuten mitä ihanin kesämateriaali keveytensä ja hengittävyytensä ansiosta, siksi  silkkipäähineet sopivat hyvin myös käytettäväksi arkena 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: