Neljännen lakkitestausjakson kommentit: Kati Nykänen

Kati on kevään ja alkukesän mittaan testaillut erilaisia lippiksiä.

SOFI:
– Lakki oli mukavan värinen, hieman vihertävän beige ja toisella sivulla oli melko pelkistetty vaalea perhonen. Sporttinen lippis sopii hyvin ulkoiluun ja arkiseen touhuiluun.
– Lakki on materiaaliltaan puuvillaa ja lippa lyhyt ja napakka.
– Koko oli minulle liian tiukka. Mutta malliltaan se olisi muuten ollut tosi hyvä. Harmitti kyllä hieman, mutta lippis on nyt aktiivisessa käytössä.
– Lakin beigeä väriä on kehuttu kovasti ja sopii monenlaiseen menoon ja monenikäiselle.
– Käytin lippistä yhdellä lenkillä. Mutta koska se oli liian pieni, niin se oli epämukava. Annoinkin lakin kummitytölleni, jolle koko oli sopiva

– Tyyliä hieman tuunattiin ottamalla pelkistetty perhonen pois ja laittamalla silitysglitterkuvioita lippaan ja toiseen reunaan.

– Lakkia on kovasti kehuttu ja kyseltykin mistä niitä saa. Se on ollut päivittäin kummitytön päässä niin koulussa kuin harrastuksissa.

– Lakki on siis aktiivisessa käytössä. Se pysyy hyvin päässä ja on siisti

LOLA:

– Kyseessä on kiva pellavainen isolippainen hellehattu. Lakin sisäpuolella on koristeena punapilkullinen tukikangas ompeleiden kohdalla ja takana soljen sisällä. Takana on myös pieni säätömahdollisuus.

– Materiaali on vilpoisaa pellavaa ja näyttää ihan hyvältä. Minusta lakki on hieman iäkkäämmän naisen malli. Itse kaipaisin vielä hieman lisää särmää. Päässä lakki tuntuu kyllä mukavalta.

– Lakissa on pieni säätösolki, jota jouduin pikkaisen tiukentamaan, jotta lakki pysyisi paremmin päässä. Pitkä lippa varjostaa hyvin silmiä auringolta. Toisaalta pitkä lippa hieman estää näkyvyyttä ja siksi se sopii paremmin rauhalliseen oleskeluun ja vapaa-aikaan, johon kyseinen hellelakki on suunniteltu. Pallopeleihin ja muihin kesän liikunnallisiin aktiviteetteihin sopii paremmin sporttisempi päähine, joka ei estä näkyvyyttä.

– Lakkia on sanottu kesäiseksi. Moni on sanonut hatun kaipaavan jotain pientä piristystä esim. värillistä nauhaa.

– Käytin lakkia toukokuun helteissä koulussa, mutta touhukkaassa ympäristössä lakin lippa oli hieman näkökentän tiellä. Kotonakin olen käyttänyt lakkia, koska sen materiaali on pellavaa, niin se ei mielestäni sovi ns. likaisiin hommiin kuten kitkemiseen jne. Mutta jos helteet vielä palaavat, niin voin varmasti käyttää hattua terassilla lehtiä lukiessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: