Neljännen lakkitestausjakson kommentit: Sanna Piirainen ja Janne Savolainen

Turussa on myös testailtu lakkeja oikein antaumuksella. Sanna sai testattavakseen kaksi keväistä neulelakkia – pipomallisen Lotan ja lipallisen Stellan. Nämä tuotteet olivat muuten testattavana myös Kuopiossa Alisalla ja Serafiinalla. Kyseisiä pipoja on valmistettu sekä lasten että aikuisten koossa. Jannen neljännen testijakson lakit puolestaan olivat kalastajalierikko Pontus ja pellavalippalakki nimeltään Klaes. Pontus oli testissä myös Helsingissä Topi Kaireniuksella ja Klaes Padasjoella Teuvo Tuomisella. Kannattaa myös vertailun vuoksi käydä lukaisemassa nämä muiden testaajien aiemmin julkaistut kommentit. Seuraavassa kuitenkin Sannan ja Jannen kommentit, joista ensimmäisenä käsittelyssä Sannan lakit.

STELLA & LOTTA:

– Lakeista Stella on ihanan limenvihreä, päänmyötäinen, siinä on pieni lippa ja perhonen sivussa. Lotta on valkomustaraidallinen iso ”lötköhattu”, jossa on kiristysnauha takana ja sivulla myöskin perhonen.

– Kummatkin lakeista on neulottu ja ovat ne 100 % orgaanista puuvillaa. Molemmat tuotteet ovat miellyttäviä päässä eivätkä kutita.

–  Stella on mukava päässä, sillä se menee päänmyötäisesti ja joustinneule parantaa istuvuutta. Koko oli minulle oikein sopiva ja lakki peitti korvatkin, jotta kovempikaan tuuli ei haittaa. Pieni lippa on auringonpaisteella hyvä olla olemassa. Lotta taas oli niin iso, että en oikein tiennyt, miten sitä pitäisi päässä pitää. Sitten kun lakin isouteen tottui niin se tuntui oikein hyvältä. Lakki on niin iso, että se peittää kyllä korvat ja pään kaulaa myöten jos on tarvis (hyvä naamioitumiseen 😉 )

-Kun istuimme ystävien kanssa iltaa ja näytin nämä uusimmat testiryhmälakit niin ystäväni, joka käyttää paljon lakkeja olisi ollut heti ottamassa näitä itselleen, kun ihastui näihin niin tulisesti. Ystäväni ovat muutenkin maininneet monta kertaa testilakkien olevan todella hienoja.

– Olen käyttänyt neulelakkeja silloin tällöin käydessäni kaupungilla ja ulkoillessani. Odotan taas ihania aurinkoisia päiviä niin voin laittaa Stellan päähäni, kun se on niin pirteänvärinen. Lottaan täytyy vieläkin totutella, kun en osaa oikein käyttää isoja  päähineitä.

KLAES & PONTUS

– Klaes on musta tasakupuinen lippalakki, jota saa kiristettyä takaa. Pontus taas on kesäinen valkokeltavihreä skottiruutuinen kalastajalakki. Siinä on sivuilla pienet taskut.

– Klaes-lakki tuntuu luonnottomalta päässä. Se on liian leveä sivuilta, ei ole tarpeeksi syvä ja kun lakin kiristää sopivankokoiseksi niin silloin se menee ”liian kireäksi”. Pontus on täsmälleen minun pääni kokoinen ja hyväntuntuinen päässä. Lakki osuu hieman korviin, mutta se ei haittaa ja se pysyy hyvin päässä eikä lähde tuulessakaan lentoon.

– Täältä Fredriksonilta kommentoidaan Klaes-lakin istuvuuteen liittyen, että se on mitoukseltaan hyvin matala ja suunniteltu sopimaan parhaiten matalaotsaiselle miehelle. Todella ikävää, että se ei ollut sopivan mallinen Jannelle, mutta onneksi Pontus oli istuvuudeltaan passeli 🙂

– Kaikki ystäväni, jotka ovat Klaes-lakin nähneet ovat nauraneet, sillä kaikille (kuten myös minulle) tulee siitä mieleen Hankkija-lippikset. Se ei siis ollut minun ystäväpiirin mieleen. Pontuksesta on puolestaan pidetty.

– Klaes-lakkia en ole ulkona käyttänyt, enkä kaikella todennäköisyydellä tulekaan käyttämään, sillä se ei sovi minun päähäni lainkaan. Pontus sen sijaan voisikin eksyä päähän, kun tulee paremmat ilmat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: