Kolmannen lakkitestausjakson kommentit: Minna Hurskainen

Minnan kolmannen testijakson lakki oli nimeltään Pompula. Tämä lakki on ”ilvesmäisestä” keinoturkiksesta valmistettu erittäin lämmin talvipäähine. Siinä on hauskat leukanauhat, joiden päässä on karvaiset ”pompulat”. Tässä Minnan mietteitä testijaksolta.

1.Lakin ulkonäkö?

– ”Tällä kertaa lakkini oli nimeltään Pompula ja se oli minulle todella mieluinen ja oikea lakki oikeaan vuoden aikaan.”

– ” Lakissa olevat korvat tekivät siitä hauskannäköisen ja voisin hyvin kuvitella sen päiväkodin- tai ala-asteen opettajan päähän.”

2.Lakin materiaalin ulkonäkö ja miltä se tuntui?

– ”Lakki oli muhkeaa karvaa ja erittäin näyttävä. Monet alkoivatkin hymyillä esimerkiksi kaupassa katsoessaan minua tämä lakki päässä! Lakin sisäosa oli kivannäköistä, punaista, erittäin pehmeää, ruudullista puuvillaflanellia, joka ei sähköistänyt hiuksia kovallakaan pakkasella.”

3.Lakin istuvuus ja koko eli miltä lakki tuntui päässä? Pysyykö hyvin päässä? Onko koko sopiva? Suojaako korvia? jne.

– ”Ainoa huono puoli lakissa oli se, että se oli minulle liian iso. Autolla ajamiseen se ei oikein soveltunut, koska päätä kääntäessä lakki ei kääntynyt mukana. Myös arkisissa askareissa lakin asentoa joutui välillä korjailemaan, mutta tästä huolimatta uskon, että tulen  vielä käyttämään lakkia pakkasilla.”

4.Missä tilanteissa ja olosuhteissa käytit lakkia?

– ”Käytin lakkia paljon vaunulenkeillä vauvan kanssa ja se oli todella lämmin, mutta ei kuitenkaan hiostava. Mielestäni lakki kävi erinomaisesti vaunujeni kanssa, jotka ovat mintunvihreät vaunut 80-luvulta. Lakki itsessään oli myös jotenkin nostalginen :)”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: