Kolmannen lakkitestausjakson kommentit: Kati Nykänen

Katin kolmannen testijakson lakki oli Jasmin. Jasmin-myssy on valmistettu veikeästä pallokuosillisesta villaneuloksesta ja vuori on lämmintä teddy-karvaa. Tässä Katin ajatuksia testijaksolta.

1.Lakin ulkonäkö?

– ”Pussista pipon ottaessani ajattelin, että nyt on lakissa väriä ja onko mulla mitään asustetta jonka kanssa tämä käy (ei ollut, joten piti neuloa). ”

– ”Mieheni kutsui hattua vilustuneeksi kärpässieneksi, mutta myssy oli mukavan tuntuinen päässä ja peilistä katsottuna se kävikin väriltään minulle ihan hyvin. ”

– ”Mietin myös aluksi, että lakista puuttuu jotain esim. valkea tupsu, mutta käytössä olen todennut lakin toimivan paremmin ilman tupsuja.”

– ”Lakin väriin sopivia asusteita esim. huivia ja hanskoja en ole oikein löytänyt, jolloin hatun saisi paremmin sopimaan vaatteisiin. ”

2.Lakin materiaalin ulkonäkö ja miltä se tuntui?

– ”Lakin päällys on uutta villaa ja sisävuori on karvainen tekokuitukangas. Villakangas on tiukkaa ja laadukkaan oloista. Vuori on pehmoinen ja lämpimäntuntuinen. Lakki on ollut lämmin kovissakin pakkasissa. Vuorikaan ei ole sähköistyttänyt hiuksia. ”
3.Lakin istuvuus ja koko eli miltä lakki tuntui päässä? Pysyykö hyvin päässä? Onko koko sopiva? Suojaako korvia? jne.

– ”Lakki sopii minulle kuin nakutettu eli on kooltaan sopiva. Se suojaa hyvin korvat ja pysyy hyvin päässä. Tuulisella säällä ja kovalla pakkasella lakin päälle sai hyvin hupun.”
4.Ulkopuolisten kommentit lakista?

– ”Koska kaikki tuttuni ja työkaverit tietävät, että testaan lakkeja niin uutta lakkia odotetaan kovasti. Lakkia myös sovitellaan kovasti. Osa on tykännyt lakista, että se on sporttisen oloinen ja värinen. Toisten mielestä väri on hieman räikeä, mutta kaikkien mielestä se on lämmin. ”
5.Missä tilanteissa ja olosuhteissa käytit lakkia?

– ”Olen käyttänyt lakkia töissä välituntisin, liikuntatunneilla (esim. luistelussa lakki kävi hyvin kypärän alle), ulkoillessa, presidenttiä on äänestetty kaksi kertaa, Mikkelissä ja Pieksämäellä. Tulen kyllä lakkia käyttämään jatkossakin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: