Toisen lakkitestausjakson kommentit: Pirkko Tuominen

Pirkon toisen testijakson lakki oli villasekoitekankaasta valmistettu huppuhattu nimeltään Ava. Ava-huppu on vuoriton päähine ja tästä syntyykin hieman huivimainen ilme. Huppuhattu on hyvin klassinen ja naisellinen päähine. Se on väljyytensä ja ilmavuutensa puolesta oiva valinta esimerkiksi sellaiseen päivään, kun halutaan, että kampaus säilyy ulkoillessa kauniina.

1.Lakin ulkonäkö?

– Pirkko piti hupun ulkonäköä ihan kauniina, mutta omaan makuun se ei ollut paras mahdollinen. Hänen mielestään huppupäähine on  varmasti kaunis ja tyylikäs kenelle se sopii, mutta itse hän ei kuulu tämän tyyppisen tuotteen kohderyhmään.

2.Lakin materiaalin ulkonäkö ja miltä se tuntui?

–  Villasekoitemateriaalista valmistettu huppu tuntui karhealta ihoa vasten ja siksi se oli epämiellyttävän tuntuinen käytössä.

3.Lakin istuvuus ja koko eli miltä lakki tuntui päässä? Pysyykö hyvin päässä? Onko koko sopiva? Suojaako korvia? jne.

– Hupun istuvuus ei ollut Pirkolle hyvä, vaan huppua joutui taittamaan niskasta kaksinkerroin,  jotta sen sai asettumaan kauniisti.

4.Ulkopuolisten kommentit lakista?

– Huppu sai kyllä myös kehuja, mutta kaikkien mielestä se oikein sopinut Pirkon päähän. Pirkko epäileekin, että liekö osasyynä ollut se, ettei häntä ole juuri aiemmin nähty huppu päässä. Pirkko onkin ehdottomasti enemmän lakki-ihmisiä 🙂

5.Missä tilanteissa ja olosuhteissa käytit lakkia?

– Pirkko kertoi käyttäneensä huppua asiointi- ja kyläreissuilla. Ikävä kyllä useimmiten kesken reissun hupun joutui ottamaan pois päästä sen aiheuttaman kutinan vuoksi. Pirkko onkin ajatellut hieman entrata huppua vuorittamalla sen kokonaan ja madaltamalla niskaosaa. Toivotaan, että tämän tuunaamisen jälkeen hupulle tulee vielä käyttöä. Me täällä Fredriksonilla otamme nämä kaikki kullanarvoiset kommentit huomioon tuotekehityksessämme ja pidämme peukkuja, että seuraava testilakki olisi Pirkolle mieluisampi.

P.S Meidän mielestä huppu näyttää aivan hurmaavalta Pirkon päässä! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: